Heikki Mälkiä jatkaa SaiPan peräsimessä

LIIGA / Uutinen
Päävalmentaja Heikki Mälkiä ja apuvalmentaja Ari-Pekka Selin ovat solmineet kevääseen 2008 kestävän sopimuksen SaiPan kanssa. Valmennuskaksikon sopimukset sisältävät lisäksi option kaudesta 2008-09. SaiPa neuvottelee jatkosta myös maalivahtivalmentaja Jarmo Myllyksen kanssa.
Tiedotustilaisuus

SaiPan nuori ja nälkäinen ilme saa jatkoa
[lue lisää]

Mälkiä tuli SaiPan peräsimeen 18.12.2003 ja seurasi tehtävässään Petri Skrikoa, jonka työsuhde päättyi heikon menestyksen sekä pelaajiston ja valmennuksen välisen luottamuspulan takia.

Mälkiä on ajanut joukkueelle sisään oman pelitapansa ja SaiPa nousikin tänä keväänä ensimmäisen kerran pudotuspeleihin kevään 1999 jälkeen. Sattumaa tai ei, Mälkiä oli SaiPan valmentajana myös keväällä 1999.

Kevään 1999 jälkeen Mälkiä suuntasi Tampereelle ja Ilveksen valmentajaksi. Kaksivuotinen projekti tuotti pronssimitalin ja sopimuksen HIFK:n kanssa. Kaksivuotinen projekti HIFK:ssa jäi kuitenkin lyhyeksi, kun 7.1.2002 Mälkiä irtisanottiin tehtävistään. Viimeinen pisara IFK:n kupissa oli kotona kärsitty tappio lukemin 0-7 SaiPalle.

Kesällä 2002 Mälkiä teki valmennussopimuksen Tanskan pääsarjaan, Rödovre SIK:n kanssa. Tehtävien päätyttyä Tanskassa, Mälkiä päätti palata kotikaupunkiinsa ja jälleen kerran SaiPan penkin taakse.

Valmentajakaksikon alkuperäinen sopimus SaiPan kanssa olisi päättynyt keväällä 2007. SaiPa pyrkii pitämään koko nykyisen valmennustiimin kasassa, sillä jatkosopimusneuvottelut maalivahtivalmentaja Jarmo Myllyksen kanssa ovat käynnissä.

Lisäksi SaiPa tiedotti kolmesta uudesta vuonna -88 syntyneestä sopimuspelaajasta. Jonne Virtanen (tuloseura TPS), Jesse Ryhänen (Ketterä) ja Otto Blomqvist (SaPKo) kuuluvat joukkueen tulevaisuuden suunnitelmiin ja heistä on tarkoitus koulia valmiita liigapelaajia parin kolmen vuoden sisällä.

Alkuperäisestä kuuden pelaajan try-out-ryhmästä SaiPan mukana jatkavat vielä toistaiseksi Jarno Virkki ja Petri Koskinen.

» Lähetä palautetta toimitukselle