JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Hedström lähtee Kärpistä, Salomäelle ja Keräselle jatkosopimukset

LIIGA / Uutinen
Oulun Kärpät tiedotti tiistaina Miikka Salomäen ja Juho Keräsen tuoreista jatkopapereista. Samalla seura ilmoitti, että ruotsalaisen Jonathan Hedströmin sopimus on purettu.

Ruotsalaishyökkääjä Jonathan Hedström on kärsinyt koko syksyn ajan monista eri ongelmista. 32-vuotias laituri pelasi oululaisjoukkueessa lopulta vain 18 ottelussa ja summasi pisteet 2+4=6. Kärppien mukaan miehen sopimus purettiin yhteisymmärryksessä ja hän palaa kotimaahansa henkilökohtaisten syiden vuoksi.

Vasta 17-vuotias Miikka Salomäki on vähitellen murtautunut Kärppien edustusjoukkueen rinkiin. Nuorukainen on päässyt tänä talvena pelaavaan kokoonpanoon 19 ottelussa ja tehnyt pisteet 2+1=3.

Raahelaislähtöinen laituri solmi Kärppien kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen.

– 17-vuotias Salomäki on käsittämättömän vahva ja tasainen suorittaja. Salomäki on nuori, moderni jääkiekkoilija, poikkeuksellinen lahjakkuus ja hiomaton timantti.
Hienoa että tällainen nuori sensaatio, jolla on sekä taitoa että kovuutta jatkaa seurassa, Kärppien päävalmentaja Hannu Aravirta hehkuttaa.

C-nuorista asti Kärpissä kiekkoillut Juho Keränen
jatkaa Oulussa puolestaan kolmen seuraavan kauden ajan. Tällä kaudella 25-vuotias laituri on merkkauttanut itselleen 25 ottelussa pisteet 5+6=11.

– Salomäki samoin kuin Juho Keränenkin ovat laitureita, jotka pystyvät pelaamaan myös keskushyökkääjänä. Keränen oli minulle tuntematon pelaaja, mutta hän on vakuuttanut
monipuolisuudellaan. Hän on erinomainen alivoimapelaaja, jolla on ollut avainpelaajan asema hyvin sujuneessa alivoimassa. Keränen on kaikissa tilanteissa
pelkäämätön, kiekollisena vahva kaveri, joka taklaa lujaa ja blokkaa varmasti, Aravirta kertoo.


Miikka Salomäki solmi Kärppien kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen.
Antti Romsi - http://www.romsi.net

» Lähetä palautetta toimitukselle