HCK:n maalille kokenut vahvistus

MESTIS / Uutinen
Jaakko Suomalainen on pelannut muun muassa Sportissa.
Kuva © Petri Lyytikäinen
HC Keski-Uusimaa paikkaa maalivahtiosastoaan tutulla miehellä naapuriseurasta, kun Jaakko Suomalainen siirtyy Tuusulasta Keravalle.

Sanomalehti Keski-Uusimaa uutisoi tänään sivuillaan 35-vuotiaan konkarimaalivahti Jaakko Suomalaisen tehneen vuoden mittaisen sopimuksen HCK:n kanssa. HCK jäi ilman toista maalivahtia, kun seuran kanssa jo sopimuksen tulevasta kaudesta tehnyt Karri Herranen ilmoitti lopettavansa ja siirtyvänsä Suomi-sarjassa pelaavan HCK:n yhteistyöseuran Bewe TuusKin maalivahtivalmentajaksi.

Kaksi edellistä kautta Bewe TuusKin maalin suulla pelannut Suomalainen tuo tullessaan rutkasti kokemusta HCK:n kokoonpanoon. Suomalaisen meriittilistalta löytyy muun muassa kaksi Mestiksen mestaruutta niin Jukureiden kuin Sportin kokoonpanossa, sekä SM-liigan mestaruus Kärppien riveissä. Lisäksi Suomalainen on pelannut Mestistä myös Kiekko-Vantaan, KJT:n, KooKoon ja Jokipoikien joukkueissa ja SM-liigaa Pelicansin ja JYPin kokoonpanoissa. Mukaan mahtuu myös kolme kautta ulkomaisissa sarjoissa.

HCK:n maalivahtitilanne näyttää tällä hetkellä mainiolta, sillä Suomalaisen lisäksi maalia vartioi myös 27-vuotias Aleksis Ahlqvist, jonka meriittilista on myös melkoinen. Lisäksi lainassa maalin suulla nähtäneen myös HIFK:n lupaava maalivahti Ville Husso.

Lähde: Sanomalehti Keski-Uusimaa

» Lähetä palautetta toimitukselle