HC Salamoille kolme uutta pelaajaa

MESTIS / Uutinen
Mestikseen noussut HC Salamat on toistaiseksi solminut ensi kaudelle yhdeksän pelaajasopimusta. Uusia pelaajia kirkkonummelaisten riveissä ovat Hermeksen Karo Koivunen, KJT:n Mikko Sairanen ja Ruotsin ykkösdivisioonasta palaava entinen EPS-puolustaja Ville Uusitalo.

Uusista Salamoista nimekkäin on takaisin Uudellemaalle palaava Karo Koivunen. 24-vuotias hyökkääjä on pelannut viimeiset kolme kautta Kokkolan Hermeksessä. Espoon Bluesin kasvatti teki menneellä kaudella 44 ottelussa tehot 13+10=23.

Myös KJT:stä Salamoihin siirtyvä puolustaja Mikko Sairanen, 21, on käynyt läpi Bluesin juniorimyllyn. Sairanen debytoi Mestiksessä päättyneellä kaudella, jolloin hän pelasi KJT:n paidassa täydet 44 ottelua runkosarjassa ja 10 Mestis-karsinnoissa. Runkosarjassa syntyivät tehot 4+5=9 ja karsinnassa lukemat 2+2=4.

Kolmas tulokas, puolustaja Ville Uusitalo, pelasi HC Salamoiden edeltäjän Espoon Palloseuran riveissä Suomi-sarjaa kauden 2000–2001. Sen jälkeen hän on pelannut yhden kauden Ranskassa Brest Les Albatrosissa ja menneen talven Ruotsin ykkösdivisioonan IK Panternissa. Mestis-tason kokemusta 23-vuotiaalla pakilla ei ole.

HC Salamoissa jatkavat ensi kaudella myös joukkueen runkopelaajiin lukeutuvat Oskari Hämäläinen, Matti Tevanen, Antti Tevanen, Tomi Karlsson, Ari Katavisto ja Immo Suutarinen. Valmentajina toimivat ensi kaudellakin Matti Hagman ja Ari Lähteenmäki.

» Lähetä palautetta toimitukselle