Haula loukkaantuneiden listalta takaisin kokoonpanoon - voidaan nähdä pelissä jo tänä yönä

NHL / Uutinen
Erik Haula nähtiin jäällä joka ilta ennen kuin kärsi alaraajavamman pelissä Detroit Red Wingsiä vastaan.
Kuva © Getty Images
Vegas Golden Knightsin suomalaishyökkääjä Erik Haula palaa loukkaantuneiden listalta takaisin kokoonpanoon. Puolustaja Jason Garrison puolestaan laitettiin soittolistalle.

Aiemmin Minnesota Wildissa pelannut Erik Haula ehti pelaamaan tällä kaudella vain neljässä pelissä ennen kuin 13.10. kärsi alaraajavamman ja tuli seuraavana päivänä siirretyksi loukkaantuneiden pelaajien listalle. Yksityiskohtia loukkaantumisesta ei ole tiedossa.

Samassa pelissä Haula pudotti hanskansa ensimmäistä kertaa NHL-urallaan ja teki ensimmäisen maalinsa Golden Knightsin riveissä. Parhaalla kaudellaan Haula on tehnyt 76 pelissä 14 maalia ja 20 syöttöpistettä.

Myös ykkösmaalivahti Marc-Andre Fleury ja keskushyökkääjä Jonathan Marchessault siirrettiin pelin jälkimainingeissa loukkaantuneiden listalle. Heistä vain Marchessault on tähän mennessä palautunut pelikuntoon.

GM George McPhee kertoi aiemmin Toronto's TSN 1050 OverDrive:lle, että joukkueessa peliaikaa saavat ne pelaajat, jotka myös pelaavat hyvin. Golden Knights on selvästi ollut tyytyväinen suomalaisen suoritukseen, sillä Haulalle tehtiin heti tilaa kokoonpanossa asettamalla veteraanipuolustaja Jason Garrison siirtolistalle.

Samalla myös puolustaja ja entinen ykköskierroksen varaus Griffin Reinhart siirrettiin Golden Knightsin farmijoukkueeseen Chicago Wolvesiin kuntoutumisjaksolle.

Golden Knights ei ole vielä vahvistanut seuraavaa kokoonpanoaan, mutta Haula voidaan nähdä jo perjantain ja lauantain välisenä yö pelissä Colorado Avalanchea vastaan. 

Haula on tällä hetkellä Golden Knightsin ainut suomalaisvahvistus, kun Teemu Pulkkinen aloittikin kautensa farmissa, missä laitahyökkääjä on tällä hetkellä  joukkueensa pistepörssin kärjessä.

» Lähetä palautetta toimitukselle