Hassinen ja Schneider jatkavat Hämeenlinnassa

LIIGA / Uutinen
Hämeenlinnan Pallokerho on tehnyt sopimukset kahden runkopelaajansa kanssa. Hyökkääjä Jani Hassinen jatkaa Kerhon riveissä kahden vuoden sopimuksella ja jenkkipuolustaja David Schneider on allekirjoittanut vuoden paperin.
taustaa

Jatkoajan HPK-toimitus esitti oman toivomuslistansa jatkosopimuksista viime viikolla.
[lue lisää]

Jani Hassinen palasi viime kaudeksi takaisin Hämeenlinnaan Ruotsin-keikaltaan ja on tällä kaudella noussut lähemmäksi sitä tasoa, jota viime kaudella odotettiin. Hassisen viime kauden pilasivat loukkaantumiset, joilta mies ei ole tällä kaudellakaan välttynyt. Viime aikoina Hassinen on kuitenkin pysynyt terveenä ja iskenyt tehot 10+13 35:ssa ottelussa.

- Nopeana luistelijana sekä taitavana mailankäsittelijänä Hassinen on hyökkäyskalustomme peruspilareita. Viime kauden pilannut takareisivamma on nyt unohdettu ja Jani on pystynyt nousemaan totutulle tasolle, HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela kuvailee seuran kotisivuilla.

Täksi kaudeksi Turusta Hämeenlinnaan siirtynyt Schneider on ollut ritaripaitojen tärkeimpiä puolustajia. Kerhon puolustuksen tukipilari on tehnyt pisteet 8+17 45:ssä ottelussa.

- Valmentajamme ovat saaneet Schneiderista parhaat ominaisuudet esiin ja tehot irti. Schneider ei ole mikään järkäle puolustajaksi, mutta luistimet hänellä liikkuvat sitäkin liukkaammin, Korpela kertoo Schneiderista.

» Lähetä palautetta toimitukselle