JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Harri Suutarinen Hokkiin ensi kaudeksi

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Kajaanin Hokin Mestis-miehistö vahvistuu liigatasoisella pelimiehellä kun hyökkääjä Harri Suutarinen liittyy joukkueeseen yksivuotisella sopimuksella. Heinäkuussa 22 vuotta täyttävä Suutarinen kiekkoili viime kaudella HPK:n ja Pelicansin SM-liigajoukkueissa sekä FPS:n Mestis-miehistössä.

184-senttinen ja 82-kiloinen keskushyökkääjä pelasi viime kaudella HPK:n paidassa 39 ottelua, joissa syntyivät pisteet 1+8. Tammikuun lopulla Suutarinen siirtyi Pelicansiin, jossa mies pelasi 12 ottelua tehoilla 2+2. Suutarinen ehti viime kauden aikana vahvistaa myös Forssan Palloseuraa neljän ottelun verran. FPS:n paidassa Suutarinen iski maalin ja antoi kolme maaliin johtanutta syöttöä.

Liigauransa rightilta ampuva Suutarinen aloitti HPK:n ritaripaidassa kaudella 2001-2002. Vuonna 1999 Suutarinen toimi Suomen alle 18-vuotiaiden maajoukkueen kapteenina maailmanmestaruuteen päättyneissä Sveitsin kisoissa. Kurinalaisen Suutarisen työmoraali on kohdallaan ja Hokin manageri Olli-Pekka Hakkarainen pitääkin miestä yhtenä Hokin historian kovimmista hankinnoista. Kajaaniin mies saatiin pitkälti Kärppä-yhteistyön takia.

- Lahjakkaalle Suutariselle on Hokissa luvassa vastuuta ja peliaikaa. Liigatason sentterille ei pysty myymään pelkästään Mestis-joukkuetta, vaan Suutarisen saapuminen pohjoiseen on jälleen yksi näyttö Kärppä-yhteistyöstä, Hakkarainen kertoo.

Hakkarainen uskoo Suutarisen vahvistavan huomattavasti Hokin joukkuetta ja lisää, että joukkueen tavoitteena on tarjota kainuulaiselle kiekkoyleisölle taitokiekkoa tulevan kaudenkin aikana.

Suutarinen itse odottaa paljon Kärppien mukana tapahtuvasta kesäharjoittelustaan.

- Varmasti on paljon uusia asioita ja oppimista Oulun reissusta, Suutarinen sanoo.

- Viime kausi oli kovin sekava kaikin puolin eikä pelaamisen taso säilynyt kauden läpi. Lahdessa oli vaikeita pelejä loppukaudesta, koko joukkueelle tietysti, mutta petraamiseen jäi varaa. Paukut riittää ja motivaatio on nyt korkealla, Suutarinen jatkaa.

Suutarinen on kolmastoista Hokin kanssa sopimuksen tehnyt pelaaja. Joukkueen sopimuspelaajat löytyvät Jatkoajan pelaajalistasta. Hokki julkistaa lisää pelaajasopimuksia ensi viikon alkupuolella.

» Lähetä palautetta toimitukselle