Harjula jatkaa Rovaniemellä - Uutena kasvona Pyykkönen

MESTIS / Uutinen
Jarkko Harjula oli yksi RoKin tehohyökkääjistä loppukaudesta
Kuva © Oona Sarajärvi
RoKi julkaisi kaksi pelaajasopimusta lisää perjantai-iltana. Hyökkääjä Jarkko Harjula ja puolustaja Joel Pyykkönen ovat solmineet vuoden sopimuksen rovaniemeläisseuran kanssa.

Jarkko Harjula siirtyi Rovaniemelle viime kaudella marraskuussa Kajaanin Hokista ja otti nopeasti paikkansa joukkueesta osoittaen olevansa luottamuksen arvoinen hyökkääjä. Sodankyläläinen kirjasi 22 (10+12) tehopistettä 23 ottelussa.

− Innoissani jatkan Rovaniemellä, se on kuin pelaisi kotikaukalossa. Haluan ottaa seuraavan askeleen eteenpäin pelaajan ja samalla auttaa joukkuetta pärjäämään, Harjula kertoi.

Helsinkiläinen Joel Pyykkönen on Espoo Bluesin kasvatti, joka pelasi viime kaudella Jokereiden A-nuorissa. Kookas 20-vuotias puolustaja keräsi viime kaudella 15 (2+13) tehopistettä. 

− Tämä on hieno mahdollisuus ottaa seuraava askel pelaajauralla ja kehittyä paremmaksi jääkiekkoilijaksi. Ympäristö tukee tavoitteitani kehittyä ja olen kuullut positiivista RoKin toiminnasta, armeijan harmaisiin Rovaniemellä astuva Pyykkönen tuumasi.

Sopimukset kattavat kauden 2017-2018. Tällä hetkellä RoKi on julkistanut kaikkiaan 11 pelaajasopimusta. 

» Lähetä palautetta toimitukselle