Hannus lainalle TuToon

LIIGA, MESTIS / Uutinen
TPS lainaa tukun pelaajia Mestis-joukkue TuTolle. Nimekkäin peliajan perässä sarjaporrasta alemmas matkaava pelimies on alkukauden ajan akillesjännevammasta kärsinyt Tommi Hannus.

Urallaan kolmena eri kautena 1998-2001 yhteensä 82 ottelua TuTon paidassa pelannut Tommi Hannus hakee pelituntumaa Mestiksestä. Kuluvan kauden alussa TPS ilmoitti Hannukselle, että hän on vapaa etsimään itselleen uuden pelipaikan koska peliaikaa turkulaismiehistössä ei ole päävalmentaja Kai Suikkasen alaisuudessa tulossa.

Koko kevään, kesän ja syksyn ajan uutta seuraa haeskellut Hannus loukkasi kuitenkin akillesjänteensä leikkaushoitoa vaatineella tavalla, joten siirto muualle meni jäihin. Takaisin pelikuntoon toipunut hyökkääjä ei täten ole kuluvalla kaudella pelannut vielä peliäkään, joten komennus TuToon tulee miehelle tarpeeseen.

Hannuksen lisäksi TuTo saa TPS:n liigamiehistöstä viisi muutakin apumiestä, sillä maalivahti Atte Engren, puolustajat Veli-Matti Vittasmäki ja Mikael Aaltonen sekä hyökkääjät Mikko Laine ja Toni Jalo pukevat Mestis-joukkueen peliasun päälleen vierasottelussa sarjajohtaja D Teamia vastaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle