Hannu Toivonen St.Louisiin

LIIGA, NHL / Uutinen
Ilveksessä edellisen kauden torjunut Hannu Toivonen palaa rapakon taakse. Maalivahti on tehnyt vuoden sopimuksen St.Louis Bluesin kanssa.

Tampereen Ilves kokee kovan menetyksen, kun ykkösmaalivahdiksi kaavailtu Hannu Toivonen, 25, siirtyy vuoden mittaisella sopimuksella St.Louis Bluesin riveihin. Maalivahti on kirjoittanut vuoden mittaisen kahden suunnan sopimuksen St.Louisin kanssa, kertoo YLE verkkosivuillaan.

Toivoselle visiitti Pohjois-Amerikkaan on jo toinen. Boston Bruins varasi miehen 2002 ensimmäisellä kierroksella numerolla 29. Bostonin organisaatiossa maalivahti pelasi sekä farmijoukkue Providence Bruinsin riveissä, että ylhäällä Boston Bruinsissa.

Maalivahti siirtyi kaudelle 2007-08 St.Louisin organisaatioon, mutta peliaikaa ei kertynyt odotetulla tavalla. Toivonen palasi kauden päätteeksi vuodeksi SM-liigaan Tampereen Ilveksen riveihin.

Onnistuneen liigakauden jälkeen Toivonen lähtee nyt toisen kerran Pohjois-Amerikan valloitukseen. Toivosen lähdön jälkeen Ilveksellä on maalivahtisopimus vain Markus Korhosen kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle