Haluatko Jatkoajan toimitukseen?

LIIGA / Uutinen
Oletko kiinnostunut jääkiekosta? Haluaisitko saada kosketuspintaa jääkiekkotoimittajan tehtäviin? Jatkoaika-verkkolehdessä se on mahdollista. Etsimme uusia tekijöitä eri kaikkiin toimituksiimme.

Jatkoaika on vuodesta 2001 etsinyt suomalaiseen urheilujournalismi-maailmaan uusia kykyjä ja auttanut näitä eteenpäin urillaan.

Yksitoista vuotta myöhemmin voimme sanoa tiimimme olevan varma ponnahduslauta alalle. Lukemattomia toimittajia eri tiedotusvälineissä on jo läpäissyt koneiston, jota myös Suomen suosituimmaksi jääkiekkosivustoksi kutsutaan.

Vuonna 2010 olimme ehdolla Suomen Urheilugaalassa Vuoden Urheilujournalismi -palkinnon saajaksi.

Nyt etsimme kirjoittavia toimittajia eri toimituksiin. Odotamme toimittajilta kiinnostusta jääkiekosta, hyvää suomen kielen taitoa ja täysi-ikäisyyttä.

Tarvetta uusille toimittajille on tällä hetkellä kaikilla SM-liiga- ja Mestis-paikkakunnilla sekä NHL-toimituksissa. Haemme lisäksi Suomi-sarjaa seuraavia kirjoittajia, nuorten SM-liigaa ja maajoukkueita seuraavia toimittajia, sekä (mieluiten venäjänkielentaitoisia) KHL:ää seuraavia kirjoittajia.

Hyville tekijöille löytyy tekemistä paikkakunnasta riippumatta. Odotatko kenties tietoa ensi syksyn opiskelupaikasta? Oletko mahdollisesti muuttamassa kiekkopaikkakunnalle? Ota meihin yhteyttä, jos olet kiinnostunut nykyisen tai tulevan asuinpaikkasi kiekkojoukkuetta koskevista toimitustehtävistä.

Kaikki toimittajat hoitavat ensisijaisesti päivittäistä uutisointia ja oman alueensa otteluennakointia ja -raportointia. Uutis- ja raportointityön ohella toimittajamme pureutuvat lisäksi jääkiekkomaailman polttaviin puheenaiheisiin.

Etsimme myös kuvaajia SM-liiga- ja Mestis-paikkakunnille. Valokuvaajien pääasiallisena tehtävänä on valokuvata otteluita ja tehdä kuvaraportteja otteluiden jälkeen.

Jatkoaika ei maksa kirjoittajilleen palkkaa, mutta tarjoaa kehittävän työympäristön ja avoimen väylän jääkiekkotoimittamiseen, sekä useita luontaisetuja, kuten ilmaisen sisäänpääsyn otteluihin. Kehittymishaluiset kirjoittajat saavat Jatkoajassa asiantuntevaa opastusta hyvän journalismin tekemiseen. Sivuston noin 200 000 viikoittaista kävijää takaavat myös sen, että kirjoittamillasi jutuilla riittää lukijoita.

Mikäli kiinnostuit tehtävistä, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

rekrytointi@jatkoaika.com

» Lähetä palautetta toimitukselle