Hakuliselle ja Perhoselle jatkoa KooKoohon

LIIGA / Uutinen
Hakulinen jatkaa Kouvolassa tulevatkin kaudet.
Kuva © Jussi Puuri www.instagram.com/hockeyjussi/
KooKoo on tehnyt jatkosopimukset maalivahti Samu Perhosen ja hyökkääjä Anrei Hakulisen kanssa.

Anrei Hakulisen jatkosopimus KooKoon kanssa on kaksivuotinen. Tuleva kausi on 28-vuotiaalle hyökkääjälle toinen täysi sesonki kouvolalaisjoukkueessa, johon hän siirtyi tammikuussa 2016. 

Päättyneellä kaudella Hakulisen kausi päättyi joulukuussa tulleeseen loukkaantumiseen. Hän ehti pelaamaan 29 ottelua, joissa hän iski tehot 9+10. 

− Anrei oli kiihdyttämässä kohti uransa parasta kautta siinä vaiheessa, kun loukkaantuminen katkaisi sesongin. Tunnemme miehen jo miltei kolmen kauden ajalta ja tiedämme, että "Uma" tulee nälkäisenä takaisin, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kertoi.

Samu Perhonen jatkaa kouvolalaisjoukkueessa yksivuotisella sopimuksella. 25-vuotias torjuja pelasi päättyneellä kaudella kouvolalaisveräjällä 23 ottelua torjuntaprosentilla 91,1. 

− Samu on tehnyt tunnollisesti töitä fysiikkansa eteen ja tulokset alkoivat näkyä tällä kaudella kaukalossakin. Hänestä on hyvää vauhtia kasvamassa voittava maalivahti Liigaan ja miksei jopa kansainvälisille kentille, Kultanen kuvaili.

− Olen viimein pääsemässä sisään pelityyliin, jota olemme "Leken" [maalivahtivalmentaja Kari Lehtonen] kanssa ajaneet sisään jo reilut kaksi vuotta. On hienoa päästä jatkamaan työtä myös tulevalla kaudella, iloitsi Perhonen.

» Lähetä palautetta toimitukselle