Hahl ja Ben-Amor jatkavat Jokereissa

LIIGA / Uutinen
Riku Hahl juhlii maaleja ensi kaudellakin narrinutussa.
Kuva © Jussi Kivimäki
Hyökkääjät Riku Hahl, Semir Ben-Amor, Markus Hännikäinen ja Jere Karjalainen pelaavat Jokereissa myös tulevalla kaudella. Seura kertoi nelikon jatkosopimuksista keskiviikkona aamupäivällä.

Helsingin Jokerit tiedotti keskiviikkona, että se on solminut jatkosopimukset neljän pelaajansa kanssa. Nimekkäin jatkaja on keskushyökkääjä Riku Hahl, jonka sopimukseen sisältyneen optiovuoden osapuolet päättivät käyttää.

Hahlin lisäksi helsinkiläisjoukkueen riveissä jatkavat myös laitahyökkääjät Semir Ben-Amor, Markus Hännikäinen ja Jere Karjalainen. Ben-Amorin ja Hännikäisen sopimukset ovat kaksivuotiset, Karjalaisen mallia 1+1.

– Olemme erittäin tyytyväisiä, että nämä neljä herraa jatkavat, kommentoi seuran toimitusjohtaja Keijo Säilynoja seuran virallisen Twitter-tilin mukaan.

Samalla seura kertoi solmineensa kaksivuotisen liigasopimuksen Kevin Lankisen kanssa. 17-vuotias maalivahtilupaus torjui menneellä kaudella seuran A- ja B-juniorien riveissä.

Jokereilla on nyt kasassa sopimukset ensi kaudesta kolmen maalivahdin, yhdeksän puolustajan ja kahdeksantoista hyökkääjän kanssa. Säilynojan mielestä joukkueen sopimustilanne on hyvä.

» Lähetä palautetta toimitukselle