HäSa: HPK pisti kanadalaisvahvistuksensa pihalle − sopimustiedoissa yllätys

LIIGA / Uutinen
Holland ei jatka HPK:ssa.
Kanadalaishyökkääjä Patrick Holland ei jatka HPK:ssa. Asiasta kertoi ensimmäisenä Hämeen Sanomat.

Loppukesästä HPK:hon hankittu laitahyökkääjä Patrick Holland ei jatka Hämeenlinnassa. HPK:n hallituksen puheenjohtaja Jari Koskinen kertoi asiasta Hämeen Sanomien haastattelussa maanantaina julkaistussa lehdessä.

Koskisen mukaan Hollandin sopimus sisälsikin koeajan, vaikka seuran kesäkuussa julkaistussa tiedotteessa ja sopimustiedoissa Hollandin sopimuksen kerrottiin kattavan koko kauden.

Holland ehti kerätä tehot 4+5 pelaamissaan 20 ottelussa. Hän on HPK:n sisäisen pistepörssin neljäntenä. Lauantaina Holland sai viimeiseksi jääneessä ottelussaan aivotärähdyksen, ja joutuu nyt lisäksi etsimään itselleen seuran.

Järventie saattaa jatkaa, uusi UJ selvillä

Puolustaja Martti Järventien loppukaudesta käydään Koskisen mukaan vielä keskusteluja. Järventien koeaika on nyt ummessa, mutta osapuolet eivät ole vielä päässeet jatkosta sopimukseen.

Seura on Koskisen mukaan myös "käytännössä" jo löytänyt uuden urheilujohtajan tuleville kausille.

− Asioista on pitkälti sovittu. Meillä on maanantai-iltana hallituksen kokous, jossa asia on esillä. Urheilujohtajan nimen julkistamme heti, kun se on hänen puoleltaan mahdollista, kertoo Koskinen Hämeen Sanomien haastattelussa.

» Lähetä palautetta toimitukselle