Gretzky ajaa sisään ystäviään

NHL / Uutinen
Kaksi päivää sen jälkeen, kun Wayne Gretzky ja Steve Ellman ostivat Phoenix Coyotesin, alkoi Gretzky toimia. GM Bobby Smith sai potkut ja Gretzky lisäsi organisaatioon muutamia ystäviään kiekkomaailmasta.

Gretzky antoi odotetusti kenkää GM Bobby Smithille ja nimitti hyvän ystävänsä Cliff Fletcherin hänen tilalle. Fletcheristä tuli myös seuran varapresidentti. Fletcher on viimeksi toiminut GM:nä Torontossa, josta sai potkut heikon menestyksen takia kauden 1996-97 päätteeksi. Viime vuodet Fletcher on työskennellyt Tampa Bayn organisaation hyväksi.

Gretzky kertoi, että "Smith teki erinomaista työtä, mutta oli aika tehdä hieman muutoksia." Gretzkyn ilmaannuttua ostajaksi Ellmanin seuraksi, pidettiin varmana että Gretzky antaisi potkut Smithille heti kun sen pystyisi vain tekemään.

Gretzkyn entinen joukkuetoveri Edmontonin ja Los Angelesin ajoilta Pat Conacher nimitettiin apuvalmentajaksi. Lisäksi Dave Draper nimitettiin scouttien johtoryhmään. Draper on erittäin kokenut mies nimenomaan johtoryhmän puolella. Hän on viimeiset 9 vuotta työskennellyt Coloradon organisaation hyväksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle