Granlund ratkaisi, Rissanen debytoi

Mikael Granlund syötti Wildin avausmaalin
Mikael Granlund teki ottelun voittomaalin ja saalisti syöttöpisteen joukkueensa avausmaaliin Minnesota Wildin hakiessa pisteet Carolinasta. Siirtorajalla farmista nostettu Rasmus Rissanen debytoi Hurricanesin paidassa.

Minnesota Wild jatkoi voittokulkuaan kukistamalla Carolina Hurricanesin vierasottelussa maalein 3-1. Wildin Charlie Coyle avasi maalihanat ensimmäisessä erässä laukomalla kiekon verkkoon Nino Niederreiterin ja Granlundin syötöstä. Hurricanes kuitenkin tasoitti ottelun Riley Nashin maalilla toisessa erässä.

Granlund iski ottelun voittomaalin kolmannessa erässä. Granlundin laukaus pomppasi onnekkaasti puolustaja John-Michael Lilesin luistimesta maaliin. Zach Parise viimeisteli loppulukemat 3-1 sutimalla Jason Pominvillen laukoman irtokiekon maaliin.

Jo 240 ottelua Hurricanesin farmissa Charlotte Checkersissä tahkonnut Rasmus Rissanen oli näkyvästi esillä ottelussa. Rissanen jäi tehotilastossa kaksi pykälää pakkaselle, mutta pääsi laukomaan kerran ja taklasi peräti kahdeksan kertaa. Peliaikaa Rissaselle kirjattiin 16 minuuttia.

Corey Crawford oli hurjassa vireessä Edmonton Oilersia vastaan.

Maalivahdit olivat pääosassa Oilersin vieraillessa Chicagossa. Corey Crawford torjui Blackhawksin maalilla peräti 46 kertaa ja Oilersin maalilla torjuntavuorossa ollut Ben Scrivenskin ehti kiekon tielle 38 kertaa.

Derek Roy vei näyttävällä maalillaan Oilersin johtoon avauserässä Nail Yakupovin syötöstä. Molemmilla joukkueilla oli mainioita paikkoja maalitekoon, mutta huimassa vireessä olleet maalivahdit pitivät ottelun vähämaalisena.

Blackhawksin puolustaja Brent Seabrook onnistui lopulta tasoittamaan tilanteen kolmannen erän puolivälin jälkeen, kun Seabrookin siniviivalaukaus yllätti maskissa olleen Scrivensin. Blackhawks vei viihdyttävän ottelun lopulta rankkarikisan jälkeen Antoine Vermetten onnistuttua maalinteossa.

New Jersey - Columbus 2-3

Carolina - Minnesota 1-3

Ottawa - Buffalo 3-2

Detroit - Calgary 2-5

Chicago - Edmonton 2-1rl.

Anaheim - Pittsburgh 2-5