Gröndahl ja Blomqvist jatkavat Sportissa

LIIGA / Uutinen
Ari Gröndahl pukee Sportin punaisen paidan myös jatkossa päälleen.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Ari Gröndahl sekä Sami Blomqvist ovat solmineet jatkosopimuksen Vaasan Sportin kanssa

Puolustaja Ari Gröndahl sekä hyökkääjä Sami Blomqvist jatkavat Vaasan Sportin riveissä. Uusi sopimus pitää 26-vuotiaan Gröndahlin Sportissa seuraavat kaksi kautta. Blomqvistin jatkosopimus puolestaan on yhden vuoden mittainen.

Molemmat ovat tyytyväisiä uusista sopimuksistaan.

- Valmennustiimi on kehittänyt minua pelaajana paljon puolentoista vuoden aikana ja koen pystyväni kehittymään vielä paljon lisää heidän johdollaan. Koko organisaatio on myös mennyt lyhyessä ajassa valtavasti eteenpäin. Olemme myös perheeni kanssa viihtyneet hyvin Vaasassa, Gröndahl kommentoi tyytyväisenä uudesta jatkosopimuksesta.

- Vaasassa on hyvä meininki ja joka päivä on kiva tulla hallilla painamaan duunia. Lähden tavoittelemaan ensi kaudella mahdollisimman isoa roolia, niin ylivoimalla, alivoimalla, kuin tasakentällisinkin. Jokainen peli lähdetään aina voittamaan, Blomqvist perusteli jatkoaan Vaasassa.

Gröndahl on pelannut tällä kaudella yhtä ottelua vaille kaikki Sportin ottelut. Näissä otteluissa tehopisteitä on syntynyt 4+2=6. Blomqvist puolestaan 20:ssa ottelussa, joissa pisteitä on tullut 3+6=9.

 

» Lähetä palautetta toimitukselle