ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Gomez, Crabb ja Thompson kotikonnuilleen

NHL / Uutinen
Joey Crabb pelaa työsulun ajan kotiseudullaan Alaskassa
Kuva © Pekka Rautiainen - www.illcommunications.fi
Montreal Canadiensin hyökkääjä Scott Gomez, Washington Capitalsin hyökkääjä Joey Crabb ja Tampa Bay Lightningin hyökkääjä Nate Thompson suuntaavat työsulun ajaksi ECHL-liigaan. Kolmikon uusi seura on Alaska Aces.

Scott Gomez, Joey Crabb ja Nate Thompson palaavat kotiseudulleen työsulun ajaksi. Kolmikko allekirjoitti työsulun kattavan sopimuksen ECHL-seura Alaska Acesin kanssa. 

Gomez pelasi Acesin riveissä myös edellisen työsulun aikaan. Tuolloin hyökkääjä voitti liigan pistepörssin nakutettuaan komeat 86 tehopistettä.  Hänet myös valittiin liigan parhaaksi pelaajaksi. Viime kausi oli Gomezille vaikea. Montrealin paidassa syntyi vain 11 tehopistettä 38 ottelussa.

Kesällä Washington Capitalsiin siirtynyt Crabb edusti viime kaudella Toronto Maple Leafsia. Hän teki 67 ottelussa 26 tehopistettä. Hänet nähtiin myös Helsingin MM-kisoissa USA:n paidassa.

Tampa Bay Lightningia edustava Thompson nakutti viime kaudella 66 ottelussa 15 tehopistettä. Myös Thompson nähtiin USA;n paidassa kevään MM-kisoissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle