Godla täydentämään KalPan maalivahtiosastoa

LIIGA / Uutinen
Godla pelasi vahvan kauden Hermeksessä.
Kuva © Emil Hansson Emil.Hansson@jatkoaika.com
KalPa vahvistaa rivejään viime kaudella Hermeksessä pelanneella maalivahti Denis Godlalla.

Hermestä kuluvalla kaudella edustanut maalivahti Denis Godla siirtyy kaksivuotisella sopimuksella KalPaan. Sopimuksen jälkimmäinen vuosi on seuran optiolla.

Mestiksessä 21-vuotias Godla torjui runkosarjassa 33 ottelua torjuntaprosentilla 91,66 ja puolivälieriin päättyneissä pudotuspeleissä seitsemän ottelua prosentein 90,82.

− KalPa tarjosi hyvän kokonaispaketin ja halusin tulla Kuopioon. Iso asia kokonaisuudesta on se, että KalPassa on hyvä maalivahtivalmennus ja uskon meneväni siellä pelaajana paljon eteenpäin, Godla kommentoi.

Slovakkivahti on edustanut maataan alle 18-vuotiaiden sekä alle 20-vuotiaiden maajoukkueissa. U20-kisoissa hänet valittiin tähdistökentälliseen sekä kisojen parhaaksi maalivahdiksi, kun Slovakia saavutti pronssimitalin keväällä 2015. Godla on pelannut urallaan myös neljä KHL-ottelua Slovan Bratislavan riveissä.

− Denis tulee olemaan Kilpeläisen Eerolle nuori ja kehityskykyinen kilpailija peliajasta. Vastaavasti hän pääsee erinomaiseen oppiin Eeron pariksi, näkemään mitä huippuammattilaisen päivittäinen laadukas tekeminen on. Kuopiossa on onnistuttu viime vuosina erittäin hyvin nostamaan uudelle tasolle sekä kokeneita että myös nuoria maalivahteja ja Denis omaa ison potentiaalin, totesi KalPan urheilujohtaja Kimmo Kapanen.

− Denis on kansainvälisen tason maalivahti ikäluokassaan, lisäksi hän on persoona ja viihdyttävä maalivahti. Tämä mies torjuu erilaisella tyylillä kuin mihin on totuttu, ja tekee maalillaan näyttäviä asioita.

» Lähetä palautetta toimitukselle