Fredrik Norrena debytoi NHL:ssä

Columbuksen suomalaisvahti Fredrik Norrena pelasi uransa ensimmäiset NHL-minuutit, kun Minnesota koulutti Blue Jacketsia. Norrena luisteli jäälle ottelun puolivälissä, kun Pascal Leclaire oli antautunut neljästi.

Minnesota Wild ei joutunut vieläkään kokemaan kotitappion tuskaa. Vierailulle saapunut Blue Jackets oli täysin vastaantulija, ja Wild nappasi helpon voiton, lukemin 5-0. Manny Fernandez saalisti nollapelin torjumalla kaikki 24 laukausta. Pascal Leclairen ottelun puolivälissä korvannut Fredrik Norrena torjui 11 laukausta, ja joutui antautumaan kertaalleen. Wildin Mikko Koivu oli tehokkaana ja keräsi pisteet 1+1. Brian Rolston onnistui kahdesti maalinteossa.

Sundinille ja Drurylle hattutemput

Toronton ruotsalaissentteri Mats Sundin maalasi kolme kertaa, kun Maple Leafs kaatoi kotonaan Calgary Flamesin. Sundinin illan kolmas syntyi jatkoajan ensimmäisellä minuutilla. Calgaryn onnistuja oli Mark Giordano kahdella osumallaan.

Buffalossa vietettiin maalikarkelot. Isäntien Chris Drury oli ilmiliekeissä, ja nakutti tehot 3+1. Vieraiden paras maalintekijä oli Brendan Shanahan, joka maalasi kahdesti. Rangers johti ottelua jo 0-2 avauserässä, mutta vahva erän loppu nosti Sabresin 3-2-johtoon. Toinen erä mentiin kotijoukkueen tahtiin, numerot tylysti 4-1. Loppunumerot ottelussa 7-4 Buffalolle.

Carolina tyly vieras Pittsburghissa

Hurricanes ei antanut kotijoukkue Penguinsille mahdollisuuksia. Carolina vei avauserän numeroin 0-2, ja lisäsi toisessa erässä johtoaan kolmeen. Alan Letangin 1-3-kavennusmaali ei suuremmin lohduttanut, sillä päätöserä mentiin jälleen Hurricanesin tahtiin 0-2. Loppunumerot 1-5, Scott Walker onnistui kahdesti maalinteossa.

Washingtonissa ottelun sankariksi nousi venäläinen Ilja Kovaltshuk, jonka jatkoaikaosumalla Atlanta nappasi voiton numeroin 3-4. Kovaltshuk oli ottelun nimi, sillä hyökkääjä keräsi tililleen hienot tehot 1+2. Myös Scott Mellanby oli tehokas, onnistuen kahdsti maalinteossa.