FPS:n rivit täydentyivät

MESTIS / Uutinen
Forssan Palloseura on tehnyt sopimukset seitsemän hyökkääjän kanssa, joista kolme on omia kasvatteja. Myös puolustaja Jarmo Ruohomaa jatkaa kasvattajaseurassaan.

Varsinaisina uusina kasvoina forssalaisryhmään liittyvät Janne Jokila ja Markus Leppänen. Jokila on viihtynyt viime kaudet Kanadan farmisarjoissa, pelaten pääasiassa ECHL:ssa Dayton Bombersin riveissä. Bombersissa pienikokoinen laituri iski tehot 41+45 139:ssa ottelussa. Leppänen siirtyy FPS:aan TuTosta, jossa mies on pelannut viimeiset kolme kautta.

Try-outilla olleista sopimukset saivat viime kaudella SaiPan A-junioreissa hyökännyt Pekka Rautio, TPS:n A:sta siirtyvä Tuomas Suominen, sekä SHT:sta Forssaan vaihtava Jaakko Kolari. Koeajalla jatkavat vielä Jari Löfman sekä 2002-03 Mestis-kauden jäähykuningas Pasi Reunanen.

Omista kasvateista FPS on tehnyt sopimukset Veli-Matti Savinaisen, Jukka-Pekka Kurteliuksen ja Joni Sarkakallion kanssa.

FPS:n maalivahtitilanne on vielä auki. Forssalaiset jatkavat maalivahtimarkkinoiden tutkimista, mutta tällä hetkellä tolppien välissä seisovat Krister Antila ja Pekka Kankaanranta. Antilan osalta kauteen valmistautumista on haitannut jalkavamma ja miehen tilannetta tarkkaillaan. Kankaanranta on pelannut kauden harjoitusotteluista kaksi ja hän on todennäköisin jatkaja forssalaisten maalivahtitriosta, joka sisältää myös A-juniorivahti Toni Åkerbergin.

» Lähetä palautetta toimitukselle