FPS:n Makrov testiin Venäjälle

MESTIS / Uutinen
Forssan Palloseuran liukas virolaislaituri Andrei Makrov on saanut mahdollisuuden parin viikon try-outille Venäjälle, jossa hän yrittää saada paikkaa hieman rahakkaampiin kaukaloihin.

Kesken alkukauden FPS:n joukkueeseen liittynyt Makrov on ollut varsinainen Jekyll/Hyde. Kolme kertaa ovat valot sammuneet lähes totaalisesti Makrovin yläkerrasta, joista seurauksena yhtä monta ulosajoa. Virolaiskiituri kärsi Mestiksen tämän kauden ennätyksen viiden ottelun pelikiellon, kun hän survaisi vierasottelussa KJT:ta vastaan poikittaisella mailalla kotijoukkueen pelaajaa klyyvariin.

Kun Makrov on keskittynyt pelaamiseen, on tulos ollut totutunlaista. 20 otteluun 13 maalia ja viisi syöttöä ovat olleet juuri sitä mitä tämän kauden FPS on kaivannut. FPS:lla ei liiemmin maalintekijöitä Matti Raunion lisäksi ole, joten Makrovin pysyminen Forssassa olisi lähes elintärkeää forssalaisjoukkueelle.

- Jos venäläisjoukkue Makrovilla näkee käyttöä, niin sitten tarvitsee miettiä jatkotoimenpiteitä. Makrov on paperilla meidän mies vielä muutaman kuukauden, FPS:n joukkueenjohtaja Petri Mäkelä kommentoi Makrovin mahdollista siirtoa.

Makrovin testi kestää kaksi viikkoa, joten hänen pitäisi ehtiä FPS:n mukaan joulutauon loputtua, mikäli hän ei saa sopimusta Venäjälle.

» Lähetä palautetta toimitukselle