FPS:lle positiivinen tulos, neuvottelut käynnissä

MESTIS / Uutinen
Forssan Palloseuran mennyt kausi Mestiksessä oli taloudellisesti selkeästi positiivinen. Voittoa tuli yhteensä 31 000 euroa, eli lähes 200 000 vanhaa markkaa. Katse tulevaan kauteen on jo suunnattu tiukasti ja neuvotteluja käydään yhteensä 25:n pelaajan kanssa.

FPS:n positiivinen tilinpäätös oli pitkältä kasvattajakorvausten ja hyvin menneen kauden ansiota. "Meiltä lähti viime kaudella mm. Matti Kuusisto Bluesiin ja Antti Laakso Jukureihin, joista tuli osa näistä kasvattajakorvauksista", FPS:n toiminnanjohtaja Matti Lahti kertoi Jatkoajalle. Forssalaisten kausi päättyi saappaat jalassa kaatuen Kouvolan KooKoota vastaan, joka oli playoff-trillerissä parempi ottelusarjan ratkaisseessa viidennessä kohtaamisessa.

Palloseuran tulos koostui lähinnä mainostuloista, pääsylipputuloista sekä erilaisista varainkeruutapahtumista. Kuitenkin myös FPS:lla muiden seurojen tavoin on velkoja, joten positiivisesta tuloksesta valtaosa käytetään vanhojen velkojen makselemiseen.

Forssalaisten tulevan kauden tilanne näyttää valoisalta. Sopimukset on saatu tehtyä seitsemän pelaajan kanssa ja neuvottelut ovat käynnissä. "Meillä on sikäli hyvä tilanne, että ringissä treenaa tällä hetkellä 15 kaveria [osa junioreita]. Neuvotteluja käydään 25:n pelaajan kanssa, mutta suurin osa pelaajista kenen kanssa neuvottelemme, täytyy nähdä ensin jäällä ennen kuin ratkaisuihin kyetään. Pelaajamarkkinoilla on tällä hetkellä sellainen tilanne, että valinnanvaraa löytyy", Lahti paljastaa.

FPS:n menneen kauden vastuuvalmentaja Pasi Arvosen lähdettyä Hermekseen, forssalaisten valmentajatilanne on tulevan kauden osalta hieman auki. Tällä hetkellä kakkosvalmentaja Esa Säteri vetää harjoituksia. Timo Tuomen mahdollisesta liittymisestä Palloseuran valmentajaksi on puhuttu, mutta tällä hetkellä Tuomi ja FPS ei näytä todennäköiseltä yhtälöltä. "Tuomella on voimassaoleva sopimus Bluesin kanssa, joten meillä ei ole osaa eikä arpaa tuossa kuviossa. Meillä on tällä hetkellä n. 2-3 vaihtoehtoa valmentajan pallille", Lahti arvuuttelee. Tällä hetkellä Tuomen erottanut Espoon Blues maksaa Tuomen palkan ja näin päättää myös hänen valmennusliikkeistään.

FPS:n sopimustilanne:

Puolustajat

Asko Rantanen

Hyökkääjät

Matti Raunio

Marko Ronkainen

Juha Nurmisto

Jukka-Pekka Koistinen

Rami Jokinen

Jarno Kantelus

» Lähetä palautetta toimitukselle