FPS julkisti pelaajasopimuksia

MESTIS / Uutinen
Forssan Palloseura on tehnyt sopimukset 15 pelaajan kanssa. Nimien joukosta mielenkiintoisimpana nimenä löytyy Matti Raunio, joka tekee paluun kotikonnuilleen viiden kauden kiertelyn jälkeen.

Raunion viime kaudet ovat olleet rikkonaisia, koska hänen selkäänsä on jouduttu operoimaan useampaankin otteeseen, eikä miehen selkä vieläkään ole aivan optimaalisessa vireessä. Terveenä ollessaan Raunio varmasti täyttää paikkansa joukkueessa ja on selkeä vahvistus forssalaisille.

Raunion sopimuksen lisäksi FPS:n konkareista Jarkko Aaltonen on päättänyt jatkaa uraansa ja pelaa tulevan kauden viherpaidassa. Lähes koko uransa Forssassa pelannut Aaltonen on suunnannäyttäjä nuorelle joukkueelle ja edelleen kova pistenikkari, vaikka maalintekotahti onkin hieman laantunut sitten kauden 95-96 jälkeen, jolloin mies nakutti 38 maalia divarissa voittaen kauden maalipörssin.

Uusina tulijoina tolppien väliin nähdään HPK:n A-junioreista Forssaan siirtyvä Aki Kemppi. Toinen kassari on Mikkelistä tuleva Pasi Keinänen, joka hoiteli menneellä kaudella Jukureissa kakkosvahdin tehtäviä Tero Leinosen vallatessa ykköspestin. Kaksikko astuu suuriin saappaisiin kun muistetaan FPS:n parin viime kauden torjujat Niklas Bäckström ja Joni Puurula. Kempillä ja Keinäsellä on todella suuri sarka, jos he aikovat nousta em. sateentekijöiden sfääreihin.

Muiden sopimusten joukossa on suurimmilta osin omien junnujen kanssa tehtyjä sopimuksia, joista nuoren Jukka-Pekka Koistisen sopimus oli erittäin arvokas. Koistinen kantoi loppukaudesta kakkossentterin viittaa Palloseurassa ja odotuksen vain kovenevat tulevalle kaudelle.

FPS:n tämän hetkinen pelaajalista:

Maalivahdit:

Pasi Keinänen

Aki Kemppi

Puolustajat:

Ari Ellonen

Samuli Kivelä

Jussi Kulmala

Mikko Martikainen

Hyökkääjät:

Jarkko Aaltonen

Rami Jokinen

Jarno Kantelus

Jukka-Pekka Koistinen

Juha Nurmisto

Matti Raunio

» Lähetä palautetta toimitukselle