TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Forssaan uusia kasvoja ja jatkosopimuksia

MESTIS / Uutinen
Forssan Palloseura on vahvistanut tulevan kauden miehistöään kahdella hyökkääjällä ja puolustajalla. Seura teki myös kolme jatkosopimusta, ja nyt FPS:lla on yhteensä yhdeksän sopimuspelaajaa.

FPS saa riveihinsä urakalla turkulaisväriä uuden vastuuvalmentajan Mikko Sokan myötä, kun turkulaisia saapuu Forssaan kolmin kappalein. Puolustaja Antti Aaltonen sekä hyökkääjät Aleksi Sillanpää ja Juho Lehtisalo pukevat tulevalla kaudella vihernuttuun.

Aaltonen ja Sillanpää pelasivat viime kauden TPS:n A-junioreiden riveissä. Molemmat pelasivat hyvän kauden ja Sillanpää oli iskussa varsinkin A-junioreiden pudotuspeleissä, joissa TPS eteni aina finaalin asti. Runkosarjassa Sillanpää tehtaili 40:ssä ottelussa pisteet 5+18, joilla napattiin kakkossija TPS:n sisäisessä pistepörssissä. Aaltonen tyytyi puolustajan paikaltaan kahteen syöttöpisteeseen 29:ssa ottelussa.

Juho Lehtisalo palaa Suomeen vuoden kestäneeltä visiitiltään Ruotsin kakkosdivisioonan Åmals SK:hon, jossa taskukokoinen laituri merkkautti tehot 7+13 20:ssa ottelussa. Lehtisalolla on tilillään myös 2003 nuorten MM-kilpailut, joissa mies merkkautti yhden syöttöpisteen.

Turkulaisten lisäksi takalinjoja saapuu vahvistamaan kesken viime kauden Hermeksestä kasvattajaseuraansa SHT:hen siirtynyt Antti Uitto, joka yrittää saada uransa uuteen nosteeseen. Uitto pelasi tulokaskautensa Mestiksessä toissakautena, kun mies oli sarjasta pudonneen Ahmojen johtavia puolustajia.

Jatkosopimuksia FPS on sopinut omien kasvattiensa kanssa. Puolustaja Joni Kujala sekä hyökkääjät Ville Piltti ja Niko Nikkilä jatkavat Palloseuran riveissä.

Kujalan peliaika oli viime kaudella kortilla, mutta kentälle päästessään mies paransi peliään kauden loppua kohti. Pienestä varrestaan huolimatta fyysiseen peliin pyrkivä Kujala saa uuden paikan näyttää ja nyt se olisi käytettävä, sillä muuten ura Mestis-tasolla loppuu auttamatta.

Sentteri Ville Piltin viime kausi meni hieman alakanttiin, kun odotukset Pilttiä kohtaan nousivat huomattavasti hyvän edelliskauden jälkeen. Piltin kehitys ei kuitenkaan jatkunut odotetulla tasolla ja nyt miehen olisi näytettävä vähintään sitä osaamista, jota toissa kaudella nähtiin.

Laituri Niko Nikkilä pääsi vasta kauden loppuvaiheissa kunnolla jääajan makuun ja käyttikin sen tahokkaasti. Neloskentän laidalla rouhinut Nikkilä oli suurin syy siihen, miksi Timo Tuomi piti neloskenttäänsä yhtenä suurimmista aseistaan. Fyysistä peliä pelaava Nikkilä on erinomainen neloskentän laituri, mutta kovin kiekollista roolia Nikkilälle on turha antaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Uutinen
TPS:n puolustajalupaus vahvistamaan TUTOa
LIIGA | MESTIS | Suomi-sarja | 17.1.2018 10:20