Forsell lopettaa, TuTolle neljä korvaajaa

MESTIS / Uutinen
TuTo on vahvistanut rivejään neljällä uudella pelaajalla. Turkulaisten riveihin liittyvät Tuukka Pulliainen ja Jarmo Jokila sekä HPK:sta saapuvat Antti Kerälä ja Sami Lähteenmäki. TuTon monivuotinen johtohahmo Tero Forsell puolestaan lyö hokkarit naulaan.

Sekä Tuukka Pulliainen että Jarmo Jokila ovat turkulaislähtöisiä. He ovat aiemmin urallaan edustaneet sekä TuToa että TPS:aa. Pulliainen on kiekkoillut kaksi edellistä kautta Saksan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Jokila puolestaan edusti päättyneellä Mestis-kaudella Kiekko-Vantaata.

Aiemmin tällä viikolla uutisoitiin HPK-pelaajien Antti Kerälän ja Sami Lähteenmäen poistumiset seuran ringistä hakemaan peliaikaa sarjatasoa alempaa. Kaksikolle löytyi nopeasti uusi osoite, kun TuTo tarttui miehiin.

– Joukkueen tunnelmat nousivat korkealle uusien pelaajien myötä. Olemme nyt samalla viivalla Sportin, KooKoon ja muiden huippujoukkuiden kanssa. TuTo tulee taas herättämään ihmetystä ja kauhua, maalailee joukkueen pääkäskijä Petri Niukkanen.

TuTon kannattajissa jonkin verran kauhua saattaa aiheuttaa Tero Forsellin pitkään huhuttu päätös lopettaa menestyksekäs pelaajaura. Forsell on vuosien ajan ollut TuTo-hyökkäyksen dynamo. Hän ehti pelata Mestistä yhteensä 474 ottelun ajan. Lisäksi Forsell pelasi SM-liigaa TPS:n riveissä ja kiekkoili yhden kauden Ranskassa.

» Lähetä palautetta toimitukselle