Forsberg ja Järvinen täydentämään KooKoo-puolustusta - "Pelaajat jämäköittävät puolustustamme"

LIIGA / Uutinen
Forsberg luutii ensi kaudella Kouvolassa.
Kuva © Vesa Pöppönen www.facebook.com/VesaPhoto
KooKoo on tehnyt kaksivuotiset sopimukset Henrik Forsbergin ja Ville Järvisen kanssa.

Henrik Forsberg kiekkoili kaksi edelliskautta HPK:n riveissä. Kuluvalla kaudella 31-vuotias puolustaja keräsi 52 ottelussa tehot 1+5. Urallaan yli 300 Liiga-ottelua pelannut Forsberg edustanut KooKoota myös aiemmin Mestiksessä kaudella 2011-12.

Ville Järvinen siirtyy Kouvolaan kasvattajaseurastaan Ilveksestä. 20-vuotias Järvinen pelasi kuluvalla kaudella tamperelaisryhmän takalinjoilla kaikkiaan 49 runkosarja- ja pudotuspeliottelua, joissa syntyivät tehot 1+4. Kookas (194 cm/92 kg) puolustaja on esiintynyt myös Suomen nuorisomaajoukkueissa.

− Molemmat pelaajat jämäköittävät puolustustamme. Joukkue rakentuu suunnitelman mukaan, kertoi KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen.

− "Hena" on meille tuttu mies, joka on pelannut Liigaa hyvällä tasolla jo monta vuotta. Hän tuo joukkueeseen esimerkkiä, vaatimustasoa ja johtajuutta. Ville on erittäin mielenkiintoinen ja hyväraaminen nuori puolustaja, jolla on potentiaalia kehittyä tulevina vuosina kärkipelaajaksi Liiga-tasolle.

Kouvolalaisjoukkueella on tällä hetkellä sopimukset 23 pelaajan kanssa, mutta sopimuksista on julkaistu vasta 20. 

− Julkaistujen pelaajien lisäksi meillä on sopimus kolmen hyökkääjän kanssa. Joukkuetta on tarkoitus vahvistaa vielä viidellä pelaajalla kevään ja kesän aikana, paljasti Kultanen.

» Lähetä palautetta toimitukselle