Forrest jatkaa Kärpissä kauden loppuun

LIIGA / Uutinen
Amerikkalaispuolustaja Justin Forrest onnistui vakuuttamaan Kärppien johdon koeajallaan ja jatkaa oululaisjoukkueessa kauden loppuun asti.

Forrest saapui Ouluun syyskuussa paikkaamaan akillesjänteensä katkaissutta Martti Järventietä. Sopimus tehtiin jo tuolloin koko kauden mittaiseksi ja siihen kuului marraskuun loppuun asti kestävä koeaikaa.

Forrest on Kärppien tehokkain puolustaja. Jenkki on merkkauttanut pelaamissaan 18 ottelussa tehot 1+10 ja kantanut muutenkin suurta vastuuta Kärppien alakerrassa.

– Forrest jatkaa sopimuksen mukaisesti kauden loppuun. Hän on ollut Kärppien tehokkain puolustaja ja pelannut yli 20 minuuttia per ottelu, hehkuttaa Kärppien urheilutoimenjohtaja Ari Hilli seuran verkkosivuilla.

Ennen Kärppiin liittymistään Forrest oli pelannut kaksi kautta SM-liigaa: Ässissä hopeakaudella 2005–06 ja SaiPassa 2004-05. Liikkuva ja taitava puolustaja teki SaiPassa tehot 7+12=19 ja Ässissä 6+5= 11.

Viime kaudella 27-vuotias Forrest pelasi New Jersey Devilsin ja San Jose Sharksien farmijoukkueissa yhteensä 35 ottelua.

» Lähetä palautetta toimitukselle