Flyersilla loukkaantumismurheita − Simmonds ja Neuvirth viikkoja sivussa

NHL / Uutinen
Flyersin on pärjättävä seuraavat viikot ilman Wayne Simmondsia ja Michal Neuvirthia.
Kuva © Getty Images
Philadelphia Flyersin kakkosmaalivahti Michal Neuvirth parantelee alavartalovammaansa neljästä kuuteen viikkoa. Laitahyökkääjä Wayne Simmonds puolestaan huilaa ylävartalovamman takia kahdesta kolmeen viikkoa.

Sunnuntaina New York Rangersia vastaan loukkaantunut Michal Neuvirth on sivussa Philadelphia Flyersin kokoonpanosta alavartalovamman vuoksi noin puolitoista kuukautta. Toinenkin Flyers-maalivahti Brian Elliott on nivusvamman vuoksi sivussa, joten joukkue hankki Petr Mrazekin loppukauden tuuraajaksi.

Myös laitahyökkääjä Wayne Simmonds on ylävartalovamman vuoksi poissa kokoonpanosta. Toipumisennuste on kahdesta kolmeen viikkoa. Loukkaantuneen Simmondsin tilalle Flyers nosti farmista Oskar Lindblomin. 21-vuotias ruotsalaishyökkääjä ei toistaiseksi ole pelannut yhtään NHL-ottelua.

Flyers on tällä hetkellä Metropolien divisioonassa kolmantena, mutta New Jersey Devils on tasapisteissä, ja Carolina Hurricanes, New York Islanders sekä Columbus Blue Jackets vaanivat vain muutaman pisteen päässä. 

» Lähetä palautetta toimitukselle