BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Flyers ja Predators vaihtokaupoilla

NHL / Uutinen
Philadelphia Flyers ilmoitti hankkineensa kokeneen Yves Saraultin Nashvillen riveistä. Vaihdossa toiseen suuntaan matkasivat farmijoukkue Phantomsin puolustaja Jason Beckett sekä sentteri Petr Hubacek. Kauppa oli jo neljäs samojen joukkueiden välillä viimeisen kahden kauden aikana.

Yves Sarault, 29, on kokenut farmijyrä, joka on pelannut hieman yli 100 NHL-peliä kahdeksanvuotisella ammattilaisurallaan. Nashville poimi hänet Atlantan waiverlistalta kesän aikana. Tällä kaudella hänen tilillään on ainoastaan yksi ottelu Nashvillen paidassa.

Vaihdossa toiseen suuntaan matkasivat lupaava puolustaja Jason Beckett sekä tšekkisentteri Petr Hubacek. Beckett on Flyersin toisen kierroksen varaus, mutta miehen NHL-debyytti on vielä näkemättä. Hubacek on puolestaan pelannut muutaman pelin Flyers-paidassa, mutta lopullista läpimurtoa ei ole vielä nähty.

Flyers saa myös mahdollisesti varausvuoron vuoden 2003 draftissa, jos jompi kumpi kaksikosta pelaa tarpeeksi NHL-pelejä kahden seuraavan kauden aikana. Kaupan myötä Nashville saa kaksi lupaavaa pelaajaa, joista voi kehittyä NHL-tason pelaajia. Yves Sarault hankittiin farmijoukkueeseen kokemuksensa takia ja paikkaamaan mahdollisia loukkaantumisia.

» Lähetä palautetta toimitukselle