TAP - KAL
VGK - MIN 1.00
FLA - SJS 2.00

Flyers ja Islanders vaihtoivat hyökkääjiä

NHL / Uutinen
Äskettäin puolustajia vaihtaneet New York Islanders ja Philadelphia Flyers tekivät jo toisen pelaajakaupan viikon sisään. Tällä kertaa pelipaitaa vaihtoivat laitahyökkääjä Mike York ja keskushyökkääjä Randy Robitaille.

Nyt Philadelphiaan siirtynyt Mike York on ehtinyt edustaa urallaan Islandersin lisäksi Edmonton Oilersia ja New York Rangersia. 28-vuotias laituri on pelannut yhteensä 481 NHL-ottelua ja tehnyt näissä tasan 300 pistettä. Urallaan useita yli 50 pisteen kausia pelannut York ei päässyt totuttuun vireeseen tänä syksynä Islandersissa. Hän teki 32 ottelussa vain kuusi maalia ja pisteitäkin vain 13.

Randy Robitaille, 31, on ehtinyt edustaa useita NHL-seuroja kaudella 1996-97 Bostonissa alkaneella NHL-urallaan. Kolmen Bruinsin organisaatiossa vietetyn kauden jälkeen Robitaille on pelannut Nashvillen, Los Angelesin, Atlantan ja Minnesotan paidoissa. Uusi seura Islanderskaan ei ole miehelle aivan tuntematon, sillä hän pelasi joukkueessa 10 peliä kaudella 2002-03. Robitaille on pelannut yhdeensä 413 NHL ottelua ja tehnyt näissä 204 pistettä. Tällä kaudella hän oli Flyersin viidenneksi paras pistemies 17 pisteellään.

Islanders sai kaupassa myös Flyersin viidennen kierroksen varausvuoron ensi kesän varaustilaisuuteen

» Lähetä palautetta toimitukselle