Florida onnekkain arvonnassa - Lehtosesta tuskin ykkösvarausta

NHL / Uutinen
Florida Panthers varaa kesällä Entry Draftissa haluamansa pelaajan ensimmäisenä, mikäli ei kauppaa varausvuoroaan muualle. Seuraavat varausvuorot menivät Atlantalle ja Columbukselle.

Floridan ensimmäinen varausvuoro tietänee sitä, että Kari Lehtosen mahdollisuudet tulla ensimmäiseksi suomalaiseksi varaustilaisuuden ensimmäisenä valituksi pelaajaksi heikkenivät olennaisesti. Floridan ykkösmaalivahti on tällä hetkellä nuori Roberto Luongo, eikä joukkueella ole siksi suurta tarvetta varata maalivahtia. Todennäköisempää onkin, että Florida varaa puolustaja Jay Bouwmeesterin tulevaisuuden puolustuksensa tukipilariksi.

Atlanta sen sijaan ottanee Lehtosen, sillä heillä ei ole organisaatiossaan selkeää ykkösmaalivahtilupausta. Columbus puolestaan harkinnee rämäpäisen hyökkääjän Rick Nashin tai vaikkapa Kärppä-kasvatti Joni Pitkäsen välillä.

Mutta kuka valitsee kenet ja kuka kauppaa vuoronsa pois saadakseen valmiimpia pelaajia tilalle? Se tullaan näkemään juhannuksen tienoilla, jolloin Jatkoaika tulee viime vuoden malliin seuraamaan ja raportoimaan varaustilaisuuden tapahtumia tarkasti.

Arvonnan tulos:1. Florida

2. Atlanta

3. Columbus

4. Tampa Bay

5. Pittsburgh

6. Nashville

7. Anaheim

8. Minnesota

9. Calgary

10. Florida (Bure-kaupassa saatu vuoro Rangersilta)

11. Buffalo

12. Washington

13. Dallas

14. Edmonton

Lähde: www.tsn.ca

» Lähetä palautetta toimitukselle