Flames vahvistuu Dougie Hamiltonilla

NHL / Uutinen
Dougie Hamiltonin katse suuntaa Calgaryyn.
Kuva © Getty Images
Calgary Flames ja Boston Bruins ovat solmineet kaupan, jossa Dougie Hamilton siirtyy Flamesin organisaatioon vaihdossa varausvuoroihin.

Boston Bruins on kaupannut kanadalaispuolustaja Dougie Hamiltonin, 22, oikeudet Calgary Flamesille. Hamilton on tänä kesänä rajoitettu vapaa agentti. Vaihdossa Bruins saa Flamesin ensimmäisen kierroksen varausvuoron ja kaksi toisen kierroksen varausvuoroa. Ensimmäisen kierroksen vuoro on numero 15 ja toisen kierroksen 45 sekä 52.

Isokokoinen Hamilton Bruinsin kesän 2011 ensimmäisen kierroksen varaus. Tuolloin Bruins varasi Hamiltonin koko varaustilaisuuden yhdeksäntenä pelaajana. NHL:ään Hamilton nousi kaudella 2012–13 ja vakiinutti heti paikkansa Bruinsin alakerrasta.

Hamilton kokosi viime kaudella komeat 42 tehopistettä 72 ottelussa sijoittuen puolustajien pistepörssissä sijalle 23. Yhteensä Hamilton on pelannut NHL:ssä 178 ottelua ja on merkkauttanut niissä 83 tehopistettä.

Dougien isoveli Freddie Hamilton on myös NHL-pelaaja. Freddie pelasi viime kaudella San Jose Sharksissa ja Colorado Avalanchessa yhteensä 18 ottelua ja teki yhden maalin. Freddie on pelipaikaltaan hyökkääjä.

» Lähetä palautetta toimitukselle