Flames ja Monahan massiiviseen sopimukseen, ketjukaveri vielä vailla sopimusta

NHL / Uutinen
Monahan jatkaa pitkään Flamesissa.
Kuva © Getty Images
Flames on kiinnittänyt nuoren hyökkääjätähtensä seitsenvuotisella sopimuksella.

Calgary Flames ja Sean Monahan ovat solmineet seitsenvuotisen jatkosopimuksen. Sopimuksen yhteisarvo on Sportsnetin tietojen mukaan 44,625 miljoonaa dollaria. Tämä tekee vuosittaiseksi palkkakeskiarvoksi 6,375 miljoonaa dollaria.

Monahan oli rajoitettu vapaa agentti heinäkuun alusta lähtien. Pitkään jatkuneiden neuvottelujen lopputuloksesta uutisoitiin perjantaina.

− Tämä on tunteikas päivä minulle. Tämä on paikka jossa haluan olla ja seitsenvuotinen sitoutuminen on suurta. Tämä on erityinen päivä minulle, kommentoi Monahan sopimuksen syntyä.

Monahan iski viime kaudella 27 maalia, joista viisi oli ottelun voittomaaleja. Yhteensä pisteitä kertyi 63 yhteensä 81:ssä runkosarjan ottelussa. 21-vuotias varattiin Flamesiin vuoden 2013 varaustilaisuuden ensimmäisen kierroksen kuudentena pelaajana.

Flames jatkaa neuvotteluja ketjukaveri Johnny Gaudreaun kanssa. Gaudreau voitti seuran sisäisen pistepörssin 78 pisteellä ja maalipörssin 30 maalilla. Kaverukset ovat pelanneet kaksi viimeistä kautta samassa ketjussa yhteensä 267 pisteen tehoilla. Gaudreaun lisäksi rajoitettuna vapaana agenttina jatkaa toistaiseksi Freddie Hamilton.

» Lähetä palautetta toimitukselle