TOR - ARI 2.00
EDM - CAR 4.30
COL - NSH 22.00
LAK - STL 23.00

Flames hankki Simonin Rangersista

NHL / Uutinen
Calgary Flames on kaupannut maalivahti Jamie McLennanin, Blair Bettsin ja nuoren lupauksen Greg Mooren NY Rangersiin. Kovaotteinen hyökkääjä Chris Simon siirtyy kaupassa Flames-paitaan.

Flames sai kaupassa myös Rangersin seitsemännen kierroksen varausoikeuden ensi kesän varaustilaisuudessa.

Rangers teki 32-vuotiaan Simon kanssa sopimuksen viime kesänä ja tällä kaudella pelaamissaan 65 ottelussa Simon on saalistanut 14 maalia ja 23 pistettä. Lisäksi hänen jäähysaldonsa on komea, 225 rangaistusminuuttia. Pudotuspeleihin monen vuoden tauon jälkeen vahvasti matkalla oleva Flames hankki Simonin tuomaan nimenomaan kovuutta joukkueeseen playoff-pelejä ajatellen.

McLennan on torjunut tällä kaudella 26 ottelussa Flames-maalilla. Hän on voittanut pelaamistaan otteluista kaksitoista ja hävinnyt yhdeksän.

Betts on Flamesin toisen kierroksen varaus vuodelta 1998. Hän on pelannut tällä kaudella 20 NHL-ottelussa. Flamesin vuonna 2003 viidennellä kierroksella varaama 19-vuotias Moore on kiekkoillut tällä kaudella Mainen yliopistojoukkueessa.

Lisäksi Rangers nappasi hyökkääjä Josh Greenin waiversista. Green on pelannut tällä kaudella sekä Flamesissa että AHL-seura Lowell Lock Monstersissa. Hän on tehnyt kaksi maalia ja kuusi pistettä pelaamissaan 36 NHL-ottelussa tällä kaudella.

» Lähetä palautetta toimitukselle