Flames hankki Hurricanesista vapautuneen Petersin päävalmentajakseen

NHL / Uutinen
Bill Peters siirtyy valmentamaan Calgary Flamesia.
Kuva © Getty Images
Perjantaina Carolina Hurricanesin organisaatiosta lähtenyt Bill Peters on tehnyt Calgary Flamesin kanssa monivuotisen sopimuksen.

Pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt Calgary Flames löysi erotetun päävalmentajan Glen Gulutzanin tilalle Bill Petersin, joka jätti Carolina Hurricanes -organisaation vain muutamaa päivää aiemmin. NHL.comin tiedotteen mukaan Petersin sopimus on monivuotinen.

Calgaryn läheltä Three Hillsistä kotoisin oleva Peters valmensi Hurricanesia neljä vuotta, mutta ei onnistunut luotsaamaan joukkuetta kertaakaan pudotuspeleihin. Vuoden 2016 MM-kisoissa Peters voitti Kanadan valmentajana MM-kultaa. Pian alkavissa MM-kisoissa Peters on taas Kanadan valmentaja.

− Olen nähnyt Billin työskentelyä läheltä, ja hän on todella vaikuttava henkilö. Valmistautuminen, tietotaso, kommunikointikyky, paneutuminen yksityiskohtiin − hän on mielestäni aivan erityinen valmentaja, hehkutti Flames-GM Brad Treliving, joka oli Kanadan apulais-GM vuoden 2016 MM-kisoissa.

− Joukkueessa on paljon lahjakkuutta ja hyviä palasia, Peters itse kommentoi uutta seuraansa.

Flames jäi 11 pisteen päähän pudotuspelipaikasta. Kotijoukkueena ja ylivoimatehokkuudessa joukkue oli kuitenkin NHL:n heikoimpia.

» Lähetä palautetta toimitukselle