Filppulan tehot siivittivät Lightningin toiseen voittoon

NHL / Uutinen
Valtteri Filppula oli tehokkaalla pelipäällä.
Kuva © Getty Images
Tampa Bay Lightning, Chicago Blackhawks ja Anaheim Ducks ottivat toisen voittonsa pudotuspelien toisella kierroksella.

Tampa Bay Lightningin Valtteri Filppula merkkautti tehot 1+2, kun Lightning otti toisen vierasvoittonsa Montreal Canadiensia vastaan. Lightning voitti ottelun maalein 6-2 ja Filppulan ohella myös joukkueen kapteeni Steven Stamkos kokosi kolme tehopistettä.

Lightning rokotti armotta Canadiensin rangaistuksista, sillä neljä joukkueen maaleista tuli ylivoimalla. Nikita Kucherov teki kaksi ylivoimamaalia. Myös J.T. Brown ja Victor Hedman onnistuivat maalinteossa. Canadiensin maaleista vastasivat puolustajat Jeff Petry ja Tom Gilbert.

Blackhawks ja Ducks myös voittoihin

Chicago Blackhawks voitti maalein 4-1 Minnesota Wildin. Patrick Kane teki kaksi maalia sekä Patrick Sharp ja Jonathan Toews onnistuivat kertaalleen. Wildin ainokaisesta vastasi Matt Dumba. Teuvo Teräväinen sai pudotuspelien toisen syöttöpisteensä, kun hän syötti Sharpin tekemän joukkueen kolmannen maalin.

Frederik Andersen nollasi Calgary Flamesin, kun Anaheim Ducks voitti ottelun lukemin 3-0. Andersen torjui ottelussa 30 kertaa. Ottelun maaleista vastasivat Matt Beleskey, Hampus Lindholm ja Nate Thompson. Kuudennen voittonsa kuuteen otteluun voittaneen Ducksin tehomiehenä hääri jälleen Corey Perry, jolla on koossa jo 13 tehopistettä näihin kuuteen otteluun. Hän syötti kaksi maalia ottelussa, kuten teki myös tutkapari Ryan Getzlaf.

» Lähetä palautetta toimitukselle