Filppula toistaiseksi K-Vantaan mukana

MESTIS / Uutinen
Jokerien hyökkääjä Ilari Filppula palasi tiistaina takaisin Kiekko-Vantaan riveihin. Viime kaudella vantaalaisten kärkihyökkääjiin kuuluneen Filppulan Mestis-komennuksen pituus riippuu Jokerien loukkaantumistilanteesta.

Ilari Filppula oli K-Vantaan mukana jo keskiviikon KalPa-ottelussa. Hän avasi Mestis-kautensa iskemällä vantaalaisten toisen maalin. Jokereissa Filppula on saanut avauskierroksilla niukasti peliaikaa. Hän on ollut kokoonpanossa vain yhdessä Jokerien neljästä liigaottelusta.

Kiekko-Vantaan loukkaantumistilanne on seuran kotisivujen mukaan vähitellen parantumassa. Ari-Pekka Pajuluoma ja Jussi Erkkilä ovat jo pelikunnossa, ja maalivahdit Joni Hallikainen ja Antti Niemi pystyvät harjoittelemaan. Nilkkavammasta kärsivä Mikko Kainulainen on sivussa vielä reilun viikon. Tommi Sova sen sijaan on vakavan polvivammansa vuoksi poissa koko loppukauden.

K-Vantaan kotisivut kertovat myös HPK:n maalivahti Sami Heinosen laina-ajan jatkuvan ainakin lokakuun 5. päivä pelattavaan K-Vantaa-Hermes-otteluun asti.

» Lähetä palautetta toimitukselle