ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Espoolaisvahti palaa Lappeenrantaan

LIIGA / Uutinen
Niemisen hattu on ainakin seuraavan kauden keltamusta.
Kuva © Antti Romsi - http://www.romsi.net
SaiPa on kiinnittänyt tulevaksi kaudeksi Espoon Bluesia viime kaudella edustaneen Jani Niemisen. Lisäksi seura käytti tsekkihyökkääjä Adam Zbořilin sopimuksessa olleen option.

Tammikuussa 2013 SaiPasta KHL-seura AK Bars Kazaniin kesken kauden siirtynyt Jani Nieminen palaa Lappeenrantaan. Nieminen allekirjoitti SaiPan kanssa sopimuksen tulevasta kaudesta, johon sisältyy kahden vuoden seuraoptio.

27-vuotias Nieminen on edustanut Espoon Bluesia kaksi edellistä kautta, mutta ei onnistunut vakiinnuttamaan ykköstorjujan asemaa upeasti pelanneen Eetu Laurikaisen vietyä loppukaudesta ykköstorjujan paikan.

− Upeilla, innostuneilla fiiliksillä palaan takaisin. Lappeenranta, SaiPa ja fanit tekivät lähtemättömän vaikutuksen minuun edellisellä kerralla ja tuntuu kuin kotiin palaisi. Lähtiessäni Lappeenrannasta toivoin ja tavallaan tiesin joskus palaavani ja nyt hetki oli oikea, kertoi Nieminen SaiPan verkkosivuillaan paluustaan.

SaiPa on käyttänyt myös Tsekkihyökkääjä Adam Zbořilin sopimuksessaan olleen vuoden mittaisen option. Zbořil pelasi viime kaudella SaiPan A-junioreissa 39 ottelua tehoin 21+35=56. Kahden kauden aikana Zbořil on Nuorten SM-liigassa tehnyt 79 ottelussa tehot 32+54=86.

» Lähetä palautetta toimitukselle