TAP - KAL
VGK - MIN 1.00
FLA - SJS 2.00

Eskelisen ura ohi, Pesonen pitkään sivussa

LIIGA / Uutinen
Helsingin IFK:n puolustaja Tuomas Eskelinen joutuu päättämään uransa vammojen vuoksi. HIFK:n edustaja vahvisti myös, että hyökkääjä Jussi Pesonen on sivussa arviolta kolme kuukautta polvivamman vuoksi. Hyökkääjä Miikka Jouhkimainen on niin ikään pitkään loukkaantuneena.

Viime kaudella Bluesissa pelannut Tuomas Eskelinen on kärsinyt urallaan polvivammoista. Jokereissa liigauransa aloittanut Eskelinen liittyi HIFK:n joukkueeseen kesäkuussa, mutta hyvänä oman pään luutijana tunnettu puolustaja ei ehtinyt pelata helsinkiläisten riveissä peliäkään, kun uran jatkaminen kävi mahdottomaksi.

29-vuotias Eskelinen on puolustanut HIFK:n paidassa 2000-luvun alussa kahdella kaudella. Hän on pelannut HIFK:n, Bluesin ja Jokerien lisäksi myös HPK:n riveissä. Viime kaudella Eskelinen pelasi 41 runkosarjapeliä, joissa hän keräsi tehopisteet 3+5 ja 57 jäähyminuuttia. Yhdeksän pudotuspelin saldo oli syöttöpiste ja 10 minuuttia.

Ilveksestä Helsinkiin siirtynyt Jussi Pesonen oli leikkauspöydällä maanantaina. Djurgårdenia vastaan sattunut polven sivusidevamma vaati leikkaushoitoa. Operoidun polven arvioitu toipumisaika on kolme kuukautta, joten isokokoisen hyökkääjän syyskausi menee sairastuvalla. Viime kaudella Pesonen summasi 31 tehopistettä.

22-vuotias Miikka Jouhkimainen on kärsinyt elokuun aikana nilkkavammasta. Vamma pitää viime kaudella viisi liigamaalia iskeneen hyökkääjän poissa kaukalosta arviolta neljästä kuuteen viikkoa.

» Lähetä palautetta toimitukselle