Erkki Rajamäki HPK:sta Ilvekseen

LIIGA / Uutinen
Ilves on tehnyt yksivuotisen sopimuksen HPK:ssa kaksi edellistä kautta kiekkoilleen Erkki Rajamäen kanssa. Rajamäen perässä oli tiettävästi pari muutakin liigaseuraa.

24-vuotias, 187 cm pitkä ja 94 kg painava Rajamäki pelasi HPK:ssa lähinnä kolmos- tai nelosketjussa. Rajamäki, joka teki viime kaudella 40 ottelussa tehot 4+3 tunnetaan paremmin fyysisenä pelaajana.

- Rajamäen tyyppinen pelaaja oli Sykoran toivelistalla. Erkillä on oikea asenne ja fyysisyyttä. Ja osaahan mies tarvittaessa tehdä pari maaliakin, kommentoi Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo.

- Valmennusjohto päättää kuka pelaa missäkin ketjussa ja kenen kanssa, mutta ei vielä ole niiden aika.

Rajamäki on alunperin Kiekko-Vantaan kasvatti, josta hän siirtyi HIFK:hon ja sieltä siis Hämeenlinnaan. Välillä vierähti vuosi myös Pohjois-Amerikan yliopistosarjoissa.

- Kerho olisi varmasti riemusta kiljuen pitänyt Rajamäen, mutta hänellä on opiskelupaikka Tampereen yliopistossa ja se painoi paljon vaakakupissa, Jalo totesi.

Samalla Jalo otti myös kantaa siihen, pelaako Lukossa viime kaudella esiintynyt Toni Koivisto ensi kaudella Ilveksessä.

- Me lähdetään siitä, että Koivisto jatkaa Lukossa. Hänellä on sopimus sinne ja Lukko haluaa miehen väkisin siellä pitää, niin mitäs me sille voidaan. Ja itseasiassa ei mitään isoja yhteydenottoja ole edes ollut, vähän ollaan vain oltu kuulolla. Tästä asiasta on noussut vähän turhan suuri kohu.

» Lähetä palautetta toimitukselle