TAP - KAL
VGK - MIN 1.00
FLA - SJS 2.00

Eric Werner ulos Ilveksestä

LIIGA / Uutinen
Vaisusti esiintynyt puolustaja Eric Werner lähtee Ilveksestä. Seurajohdon mielestä Werner ei ole vastannut niitä odotuksia, joita häneen kohdistettiin.

Ilves etsii uutta seuraa Eric Wernerille. Tamperelaisseura hankki hänet keväällä kohtalaisen suurin odotuksin, mutta liigakauden aikana hän ei missään vaiheessa näyttänyt olevansa se profiilipakki, jota hänestä odotettiin.

Wernerin pistesaldo 28 ottelussa on 3+7. Plusmiinus-tilastossa jenkkipakki on neljä astetta pakkasen puolella. Vielä alkukaudesta Werner sai ylivoima-aikaa, mutta hänen roolinsa on pienentynyt kauden mittaan.

Pienikokoinen (178 cm/84 kg) Werner pelasi viime kaudella AHL:n Manchester Monarchsissa 59 ottelua hienoin tehoin 5+24. SM-liigassakin hän sai mukiinmenevän määrän pisteitä kasaan, mutta muuten hän ei peliesitystensä perusteella täyttänyt vahvistuksen kriteerejä.

Ilves tiedotti samalla, että joukkueen ykkössentteri Mike Bishai on pelikunnossa. Bishai loukkasi lievästi jalkansa lauantain Ilves−Lukko-ottelun alla, mutta joukkueen lääkärin Markku Tuomisen mukaan kanukki voi pelata keskiviikon Tappara-ottelussa.

» Lähetä palautetta toimitukselle