BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Eric Fehrille jatkosopimus ja makea palkankorotus

NHL / Uutinen
Fehr on kiittänyt saamastaan luottamuksesta.
Kuva © Getty Images
Kuluneella kaudella myös HPK:sta tuttu Eric Fehr on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen Washington Capitalsin kanssa. Nimensä jatkopahviin raapusti myös Aaron Volpatti.

HPK:ta ja Washington Capitalsia kuluneella kaudella edustanut Eric Fehr on solminut Capitalsin kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen. Sopimus nostaa Fehrin palkan 600 000:sta dollarista lähes kolminkertaiseksi, kun sen ensimmäinen kausi tuo tilille 1,4 ja toinen 1,6 miljoonaa. Palkkakattoon merkittävä keskiarvo piirtyy siis 1,5 miljoonan dollarin kohdalle.

Kulunut kausi on nostanut Fehrin varamiehestä reippaasti vastuuta saavaksi vakiokokoonpanon mieheksi. Alkujaan seuran ensimmäisen kierroksen varaus keräsi sopimuksen julkistuksen yhteydessä myös valmentaja Adam Oatesin kehut.

- Mielestäni "Fehrsie" on pelannut fantastisen vuoden. Hän aloitti katsomon puolella, 13. hyökkääjänä, ja silti hän hankkii jatkosopimuksen. Se tarkoittaa tietysti sitä, että hän on kasvanut vastuun suhteen ja peluutan häntä kaikissa tilanteissa nyt, Oates kuvaili Washington Timesille.

Samassa yhteydessä kerrottiin myös Aaron Volpattin kaksivuotisesta jatkosta. Nelosketjun hämmentäjä poimittiin kauden aikana waivers-listalta Vancouver Canucksista.

» Lähetä palautetta toimitukselle