JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Eric Fehr HPK:n riveihin

LIIGA / Uutinen
HPK-kannattajat saavat nauttia myös NHL-miehen onnistumisista.
Kuva © Pekka Rautiainen
HPK vahvistaa laituriosastoaan, kun viimeksi Winnipeg Jetsissä pelannut hyökkääjä Eric Fehr liittyy hämeenlinnalaisjoukkueeseen.

Hämeenlinnan Pallokerho on ilmoittanut tehneensä sopimuksen viime kaudella Winnipeg Jetsissä pelanneen Eric Fehrin kanssa. Fehrin loppukauden kattavaan sopimukseen kuuluu NHL-optio, mutta kyseessä ei ole kuitenkaan varsinainen työsulkupelaaja, sillä Fehr on ilman voimassaolevaa NHL-sopimusta.

Eric Fehr on Washington Capitalsin ykköskierroksen varaus vuodelta 2003. Hän liittyi organisaatioon kaksi vuotta myöhemmin ja valloitti vakiopaikan lopulta kaudella 2008-09. Seuraavalla kaudella hän teki 21 maalia ja 39 pistettä, mitkä ovat hänen henkilökohtaisia ennätyksiään.

Fehrin Capitals-ajan tähtihetkiin kuuluu myös vuoden 2011 Winter Classic, jossa hän iski kaksi osumaa Washingtonin voittaessa Pittsburgh Penguinsin. Viime kaudeksi hän muutti lähelle synnyinseutujaan tehtyään sopimuksen Winnipeg Jetsin kanssa. Kausi oli loukkaantumisista kärsineelle Fehrille vaikea, ja hän teki 35 ottelussa vain kolme pistettä.

» Lähetä palautetta toimitukselle