Entinen NHL-pelaaja ryhtyy Kokkolan Hermeksen apuvalmentajaksi

MESTIS / Uutinen
Kokkolan Hermes pestasi Lasse Pirjetän.
Kokkolan Hermes saa valmennukseensa NHL-kokemusta, kun Lasse Pirjetä liittyy remmiin.

Kokkolan Hermes on palkannut apuvalmentajakseen Lasse Pirjetän. Pirjetä, 43, on työskennellyt viime vuodet Helsingin Jokerien B-juniorien apuvalmentajana. Hänellä on kokemusta myös Mestiksessä valmentamisesta Heinolan Peliitoista kaudelta 2012–2013. Silloinkin titteli oli apuvalmentaja.

Seura tiedotti uudesta pestauksestaan saitillaan.

– Keskusteltuani päävalmentaja Antti Karhulan kanssa vaikutuin heti yhtenevistä ajatuksista minkälaista peliä haluamme pelata. Hän ajettelee peliä paljolti hyökkäyspelin kautta ja rohkaisee pelaajia luoviin ratkaisuihin ja kannustaa heitä luottamaan itseensä. Uskon tämän hyökkäysvoittoisen pelitavan kehittävän pelaajia ja myöskin viihdyttävän yleisöä ja toivottavasti kannattajat voivat olla ylpeitä joukkueestaan ja viihtyvät peleissä. Tavoitteeni valmentajana on saada siitä ammatti ja pystyä kehittämään mahdollisimman montaa pelaajaa niin pelaajana, kuin myöskin ihmisenä, Pirjetä toteaa Hermeksen uutisessa.

Pirjetä muistetaan pelaajauraltaan huippukeskushyökkääjänä. Hän pelasi sekä NHL:ssä että maailmanmestaruuskisoissa maajoukkueessa. Oulun Kärppien kasvatin NHL-työnantajia olivat Columbus Blue Jackets ja Pittsburgh Penguins. Pirjetä voitti Suomen mestaruuden vuonna 1995 Turun Palloseurassa.

» Lähetä palautetta toimitukselle