IFK - LUK
HPK - SAI
ILV - KÄR
ÄSS - JUK
OTT - COL 2.00
PHI - BOS 2.30
CGY - BUF 4.30
VAN - EDM 5.00
ARI - SJS 5.00

Emil Elo on Jatkoajan uusi päätoimittaja

LIIGA / Uutinen
Jatkoaika.comin verkkolehden päätoimittajaksi on nimitetty Emil Elo ja toimitussihteeriksi Sasha Huttunen. He aloittavat tehtävissään 1. heinäkuuta.

Nykyinen päätoimittaja Kimmo Viitarinne oli pestissään puolitoista vuotta.

Jatkoaika ry:n hallitus valitsi Emil Elon, 23, ja Sasha Huttusen, 22, lehden vastaaviksi toimittajiksi, koska heidän odotetaan uudistavan lehden ilmettä.

– He ovat jo ennen valintaansa näyttäneet toimituksessa esimerkkiä muille, toteaa hallituksen puheenjohtaja Mikko Vuori.

Emil Elo oli viime kaudella Jatkoajan SM-liigatoimituksen toimituspäällikkö. Hän tuli Turun-toimitukseen vuonna 2006. Turkulainen on aiemmin avustanut kaupunkilehtiä, muun muassa kotikaupunkinsa Aamuset-lehteä. Elo on opiskellut tietotekniikkaa ja mediatutkimusta.

– Uskon, että meillä on hyvät tekijät käytettävissämme. Toivottavasti uuden, nuorekkaan toimituksen ilme välittyy myös Jatkoajan lukijoille, tuleva päätoimittaja Elo sanoo.

Sasha Huttunen on vuodesta 2007 lähtien vastannut Jatkoajan Espoon-toimituksesta. Hän on vapaa toimittaja, joka on kirjoittanut muun muassa Maailman Kuvalehteen, Iltalehteen ja kaupunkilehtiin. Hän on avustavissa tiedotustehtävissä Suomen YK-liitossa.

Toimitussihteerinä hänen tehtävänsä on suunnitella lehden sisältö, jota hän kehittää yhdessä päätoimittajan kanssa.

– Odotamme heidän monipuolistavan verkkolehden sisältöä, Vuori sanoo.

Nuorella kaksikolla on selvä näkemys verkkolehden tilasta.

– Pyrimme terävöittämään lehden kärkeä. Mestis- ja kuvatoimituksemme ovat Suomen parhaat, mutta SM-liigasta ja ennen kaikkea maajoukkueesta voisimme kirjoittaa paljon paremminkin, Huttunen sanoo.

– Keskeisiä ilmiöitä ja epäkohtia tulisi käsitellä enemmän.

Jatkoaika täyttää ensi vuonna kymmenen vuotta.

– Mitään ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta varmaa on, että juhlavuosi huomioidaan. Ideoita on, mutta kerromme niistä myöhemmin, Elo sanoo.

» Lähetä palautetta toimitukselle