Elorannalle kahden ottelun huili

LIIGA / Uutinen
TPS:n kapteeni Mikko Eloranta sai kahden ottelun pelikiellon taklattuaan sunnuntaina Bluesin Radek Philippiä selästä sillä seurauksella, että Philipp joutui jättämään ottelun kesken aivotärähdyksen vuoksi.

Eloranta sai tempauksestaan ottelurangaistuksen ja SM-liigan kurinpitopäällikkö Jarmo Muukkonen räppäisi automaattisen yhden ottelun huilin päälle vielä toisen ottelun.

Muukkonen katsoo raportissaan, että Elorannan teko oli tahallinen ja pitää koventavana seikkana sitä, että Eloranta on kokenut pelaaja, jonka tulee tietää kyseisen kaltaisen teon seuraukset. Lieventävänä asianhaarana hän näkee, että Eloranta ei kuitenkaan yrittänyt tahallaan vahingoittaa Philippiä.

Philipp kärsii Bluesin lääkärin mukaan vakavasta aivotärähdyksestä, eikä pelaa ainakaan kuudennessa välierässä, joka pelataan tänään Espoossa.

Eloranta kärsii pelikieltonsa, joka on hänelle tällä kaudella jo toinen, 23.3. Blues-TPS-ottelussa ja joko 25.3. pelattavassa seitsemännessä puolivälierässä tai 27.3. pelattavassa ensimmäisessä välierässä mikäli seitsemättä puolivälierää ei pelata.

» Lähetä palautetta toimitukselle