Elitserienin MoDo vahvistuu Forsbergilla ja Sedineillä

NHL / Uutinen
Örnsköldsvikin mahtiseura saa alkaneelle kaudella huimia vahvistuksia sekä työsulun ajaksi että koko kaudeksi. Ykkösvahvistus on luonnollisesti seuran oma kasvatti Peter Forsberg, joka pelaa koko kauden ajan MoDossa, riippumatta NHL:n tilanteesta.

Forsbergia on huhuttu MoDon riveihin jo aiempinakin vuosina, mutta huippuhyökkääjä on jatkanut uraansa Coloradon paidassa. Nyt Ö-vikin fanit saavat kuitenkin viimein nauttia "Fopan" otteista kotikaupunkinsa joukkueessa.

- Tämä tuntuu parhaalta ratkaisulta. Olen aina sanonut, että pelaan vielä yhden kauden MoDossa, ja täällä sitä nyt ollaan. Tämä on todella inspiroivaa ja joukkuekin on pitkälti sama kuin edellisellä kerrallani MoDossa viimeisen työtaistelun aikana, Forsberg kommentoi siirtoaan.

MoDo saa riveihinsä myös muita mielenkiintoisia NHL-nimiä, sillä seuran omat kasvatit ottavat paikkansa Elitserien-joukkueen kokoonpanosta. Varmoja nimiä Ö-vikin ylpeyden väreissä ovat Sedinin veljekset, Daniel ja Henrik sekä Mattias Weinhandl ja Pierre Hedin.

Seura käy myös neuvotteluja Markus Näslundin ja Niklas Sundströmin saamisesta MoDo-paitaan. Lisäksi kesän aikana erinomaisena nuorten pelaajien kasvattajana tunnettu MoDo on vahvistanut joukkuettaan hankkimalla ryhmään Tommy Salon, Mattias Timander ja ruotsalaisen kiekon lupaavimman nuorukaisen Alexander Steenin.

» Lähetä palautetta toimitukselle