JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Eklund ja Pokka jatkavat Kärpissä

LIIGA / Uutinen
Kärpät tiedottaa tehneensä jatkosopimukset puolustajien Ville Pokan sekä ruotsalaisen Oscar Eklundin kanssa. Samassa tilaisuudessa esiteltiin myös joukkueen uusi maalivahti Johan Backlund.

Philadelphia Flyersin organisaatiosta Kärppiin saapuva Johan Backlund, 30, siirtyy loppukauden mittaisella sopimuksella oululaisjoukkueen riveihin. Backlund on tuttu menneiltä vuosilta muun muassa Ruotsin MM-kisajoukkueesta.

− Backlund halusi vastuuta ja peliaikaa Euroopassa. Olemme tyytyväisiä, että hän valitsi SM-liigan ja Kärpät, sanoo Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho.

Backlund on kuullut paljon hyvää niin SM-liigasta kuin Kärppien organisaatiosta.

− Tiedän, että Kärpät on Suomessa huippujoukkue ja sillä on mahdollisuus menestyä myös tällä kaudella. Haluan olla auttamassa joukkuetta menestykseen, sanoo Backlund.

Kärpät teki puolustajiensa Oscar Eklundin kanssa yksivuotisen ja Ville Pokan kanssa kolmevuotisen jatkosopimuksen.

− Eklundin kohdalta voi sanoa samaa kuin Backlundin kohdalla, on hienoa että hän haluaa jatkaa täällä ja näkee kehittyvänsä pelaajana Kärpissä, toteaa Aho Eklundin yhden kauden mittaisesta jatkosopimuksesta.

Nuorten MM-kisoissa tänä vuonna pelannut 17-vuotiaasta Pokasta odotetaan tulevaisuudessa isoa tekijää Kärppien takalinjoille.

− Ville on tulevaisuuden suuri pelaaja ja kolmen vuoden sopimus hänen kanssaan on osa Kärppien tulevaisuuden rakentamista. Pitempi sopimus antaa Villelle rauhan keskittyä harjoitteluun ja pelaamiseen. Tässä on Villelle hyvä urapolku kohti tulevia kausia, toteaa Aho.


Oscar Eklund luutii jatkossakin Kärppien puolustuksessa.
Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/

» Lähetä palautetta toimitukselle