Ehrhoff matkaa Blackhawksiin

NHL / Uutinen
Christian Ehrhoffin pelit jatkuvat Chicago Blackhawksin nutussa.
Kuva © Getty Images
Los Angeles Kings on kaupannut puolustaja Christian Ehrhoffin Chicago Blackhawksiin. Vaihdossa Kings sai puolustaja Rob Scuderin.

Los Angeles Kings on hankkinut puolustaja Rob Scuderin Chicago Blackhawksista pelaajakaupassa. Vaihdossa Kings antoi Blackhawksille puolustaja Christian Ehrhoffin. Blackhawks piti puolet Scuderin palkasta itsellään, kun taas Kings pidätti vastaavasti 15 prosenttia Ehrhoffin palkasta.

33-vuotias Ehrhoff on kuluvalla kaudella pelannut Kingsin takalinjoilla 40 ottelua tehden pisteet 2+8=10. Hän on myös pelannut viisi ottelua Kingsin AHL-farmiseura Ontario Reignissa. 781 NHL-ottelua urallaan pelanneen Ehrhoffin muita seuroja ovat olleet Vancouver Canucks, Buffalo Sabres, San Jose Sharks ja Pittsburgh Penguins.

37-vuotias Scuderi on jo aiemmin viettänyt Kings-organisaatiossa neljä kautta vuosina 2009-2013. Scuderille Kings on jo kolmas seura tällä kaudella, sillä hän siirtyi Blackhawksiin joulukuussa Penguinsista vaihtokaupassa. Scuderi ehti pelata Blackhawksissa 17 ottelua ilman tehopisteitä.

» Lähetä palautetta toimitukselle